Top latest Five رژیم غذایی فستینگ Urban news
Top latest Five رژیم غذایی فستینگ Urban news
Blog Article
هنگامیکه فشارخون رگهای ریوی افزایش مییابد، دیوارههای آنها ضخیم میشود و درنتیجه به طور کامل منبسط نمیشوند. نشانههای این بیماری شامل موارد زیر هستند:
بیماریهای مزمن یعنی چه؟ معنی مزمن در پزشکی «طولانیمدت» است. این بیماری عارضهای است که برای مدت طولانی ادامه دارد، به مرور ایجاد میشود و احتمالا شدت علائم آن با گذشت زمان افزایش مییابد.
بر اساس مطالعات، دلیل این امر التهاب سیستم عصبی ناشی از سیستم ایمنی بدن در واکنش به ویروس کرونا است. در برخی موارد، این میتواند باعث درد مزمن شود که ممکن است بر کیفیت زندگی شما تأثیر بگذارد.
دلایل مختلفی برای ایجاد خلط ریه وجود دارد که میتوان به سیگار کشیدن، مبتلا بودن به انواع بیماری ریه مثل آسم، فیبروز سیستیک و موارد دیگر اشاره کرد.
حمید مهدیپور گفت: ۱۴۰۲/۰۸/۰۵ در ۱:۵۸ ب٫ظ پیشنهاد ی داری بهمون بگی ممنون میشم
مشکلات استخوانی و مفصلی (مانند آرتروز، روماتیسم و پوکی استخوان)
اختلالات خودایمنی مختلف میتواند باعث بدن درد شود. این اختلالات شامل:
درمان دارویی (داروهای خوراکی و یا استنشاقی میتوانند بسیار کمککننده باشند.
بیماران ریوی احتمالا بیشتر از باقی افراد به بیماریهای قلبی مبتلا میشوند.
بروز انواع بیماری ریه علل مختلفی دارد. بهطورکلی بیماریهای ریه به ۳ دسته اصلی تقسیم میشوند:
چرا کنار آمدن با یک بیماری مزمن ممکن است سخت باشد؟ هنگامی که شما به یک بیماری حاد مانند آنفولانزا مبتلا میشوید، میدانید که در مدت زمان کوتاهی به حالت عادی برمیگردید.
احتمالا شنیدهاید که کسانی که به بیماریهای ریوی مبتلا میشوند، ناخنهای بدشکلی هم دارند یا تغییراتی در ناخنهای آنها دیدهمیشود. بیایید بررسی کنیم که این مسئله واقعیت دارد یا خیر!
هرچند علائم مانند حالت تهوع در روند شمار زیادی از بیماریها رخ میدهند، اما لزوماً دلیل بر بیماری نیستند (مانند نشانه و سمپتوم بارداری)، حال آنکه برخی دیگر ابرسان صورت از علائم ویژهٔ یک یا چند بیماری خاص هستند.
پس از تشخیص باید به درمان آن بپردازیم. بیماریهایی از قبیل آسم یا حتی سرطان ریه، علاوه بر روشهای دارودرمانی و پرتودرمانی با روشهایی مانند تمرین تنفسی نیز کنترل میشوند. اگر این علائم را دارید بهتر است با یک فوق تخصص ریه در دکترتو مشورت کنید. شما میتوانید به صورت تلفنی، آنلاین و متنی یا حضوری با متخصص و فوق تخصص ریه مشورت کنید. دکترتو مراقب سلامتی شماست!